Eshop-plus.cz

Nůž Dellinger Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5″ (215mm) Rose-Wood Damascus

Oblíbený výrobek Nůž Dellinger Gyuto / Chef Kiritsuke 8,5" (215mm) Rose-Wood Damascus od výrobce se zárukou kvality Dellinger naleznete momentálně na webu extra se slevou. Teď za akční cenu 2 121 Kč.
Nůž Dellinger Gyuto / Chef Kiritsuke 8
Ověřit dostupnost
Značka: Dellinger
2 121

Kuchařský nůž GYUTO / Chef 8“ značky Dellinger patří do řady Rose-Wood Damascus. Díky zužování hřbetu a ostří nože do špičky má ideální tvar na každý druh krájení. Využijte ho pro porcování masa, krájení ryb nebo plátkování. Výše položený hrot hravě zvládne i kolébkové krájení bylinek nebo například ořechů. Damascénská ocel má vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Nůž měří 340 mm. Doporučujeme nůž i jako dárek k narozeninám nebo Vánocům pro vaše blízké.
Hlavní přednosti

Nůž šéfkuchaře
Kvalitní provedení čepele i rukojeti
Moderní design
67 vrstev damaškové oceli
Krásný vzor na čepeli
Ručně leštěný
Vhodný jako dárek 

 

67 vrstev oceli
Pořiďte si opravdovou kvalitu. Co takhle čepel tvořenou 67 vrstvami damaškové oceli? Díky těmto vrstvám nůž vytváří úžasný třpytivý damascénský vzor Stormy Waves neboli rozbouřené moře. Tento vzor minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení materiálu k čepeli.
Kvalitní rukojeť 
Na výrobu rukojeti těchto krásných a kvalitních nožů se používá barevně velmi atraktivní palisandrové dřevo. Rukojeti jsou navrženy tak, aby dokonale padly do ruky a poskytovaly pohodlí. Nože jsou dokonale vyvážené a zabraňují únavě rukou. Speciálně navržený tvar záštity je vhodný pro asijský úchop nože. O pevné spojení damaškové oceli a rukojeti se postará trojité nýtování.
Jak se o nůž starat

Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte. Mytí nože v myčce na nádobí se nikdy nedoporučuje.
Po použití je vhodné nůž potřít olejem. Pokud víte, že nůž nebudete delší dobu používat, je lepší nůž naolejovat a zabalit do hadříku nebo novin.
Agresivní látky mohou na noži zanechat části, které budou korodovat a vytvářet skvrny. Při takovém jevu nerezaví ostří nože, ale ty přichycené části. Pro odstranění doporučujeme použít například jedlou sodu. 
Nikdy nepožívejte nůž na krájení tvrdých a zmražených potravin. 
Na broušení nože použijte ocílku nebo diamantové a vodní brusné kameny.

Specifikace

Značka: Dellinger
Model: GYUTO / Chef 8“
Série: Rose-Wood Damascus
Určení: kuchyňský nůž
Barevné provedení: nerez, hnědá
Materiál čepele: japonská damašková ocel 
Materiál rukojeti: palisandrové dřevo
Hmotnost: 260 g
Délka čepele: 215 mm
Délka rukojeti: 130 mm

 Obsah balení

1x kuchyňský nůž